Ευχαριστούμε για την τιμή τον νέο Μητροπολίτη Παραμυθιάς, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας Σεραπίων.

Με πολλή θέρμη έγινε δεκτός στην έδρα του ο νέος Μητροπολίτης Παραμυθιάς, Φιλιατών, Γηρομερίου και  Πάργας Σεραπίων, κάτι, που προκάλεσε εντύπωση και δείχνει την αποδοχή από την πρώτη στιγμή των πιστών προς το πρόσωπό του. 

Το “άξιος” ήχησε πάρα πολλές φορές στην ατμόσφαιρα και δήλωνε το δυναμικό παρών των κατοίκων στη νέα σελίδα για τη Μητρόπολη Παραμυθίας, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου, αλλά και του εκπροσώπου του Οικουμενικού Πατριάρχου Μητροπολίτου Ιωαννίνων Μαξίμου, καθώς και  πολλών Μητροπολιτών της Ελλαδικής Εκκλησίας.

Στον ενθρονιστήριο λόγο του ο Μητροπολίτης Σεραπίων τόνισε την ανάγκη για μια πνευματική πορεία, που θα διαμορφώνει κατεύθυνση και προοπτική αγάπης και ευσέβειας και  με καλά  έργα θα δοξάζεται η Ορθόδοξη πίστη.

Εμείς αφού ευχαριστήσουμε τον νέο Μητροπολίτη Παραμυθιάς, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας Σεραπίων για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε και την τιμή που μας έκανε να φορέσει το Σετ Ωμόφοριo Πετραχήλι πού είχαμε την ευλογία να φτιάξουμε, ευχόμαστε πάντα Άξιος και ο θεός να φωτίσει το έργο του.

Με τιμή

Ομάδα e-amfia/Χιτών


Discover more from

Subscribe to get the latest posts to your email.